Categorieën
Stroganoffschijf
Op voorraad

Stroganoffschijf

1,20

De stroganoffschijf wordt gemaakt van rundergehakt. Het rundergehakt wordt gekruid met stroganoffkruiden. De zijkant van de stroganoffschijf wordt gepaneerd.

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  2. Bak de stroganoffschijf bruin op hoog vuur.
  3. Nadat de stroganoffschijf bruin is laat u de stroganoffschijf zachtjes garen voor ongeveer 4 minuten op beide zijde op laag vuur.

BBQ

  1. Bak de stroganoffschijf 1 minuut boven heet vuur (midden barbecue).
  2. Verleg de stroganoffschijf naar de zijkant van de barbecue en laat de stroganoffschijf 8 minuten garen, draai tussendoor de stroganoffschijf  regelmatig om.

 

 

Bewaaradvies
Koelkast
Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries
Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

De stroganofftchijf bevat tarwe (gluten), mosterd, selderij en lactose.