Beschrijving
Bereidingswijze
Bakken
- Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
- Bak de stroganoffschijf bruin op hoog vuur.
- Nadat de stroganoffschijf bruin is laat u de stroganoffschijf zachtjes garen voor ongeveer 4 minuten op beide zijde op laag vuur.
BBQ
- Bak de stroganoffschijf 1 minuut boven heet vuur (midden barbecue).
- Verleg de stroganoffschijf naar de zijkant van de barbecue en laat de stroganoffschijf 8 minuten garen, draai tussendoor de stroganoffschijf regelmatig om.
Bewaaradvies
Koelkast
Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.
Diepvries
Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.