Beschrijving
Onze varkenshaassaté wordt gemaakt van de meest malse delen van het varken: de varkenshaas. De blokjes worden zorgvuldig gesneden lekker gemarineerd in een satemarinade en op een stokje geregen.
Bereidingswijze
Grill of bak op middelhoog vuur tot het vlees gaar is en een kerntemperatuur van ca. 58 °C heeft bereik
Ingrediënten
water,, dextrose,, keukenzout,, brandewijnazijn,, specerijen,, kleurstof: e 150c ammoniakkaramel,, gemodificeerd zetmeel,, gistextract,, voedingszuren: e 330 citroenzuur,, verdikkingsmiddel: e 415 xanthaangom,, kruiden,, conserveermiddel: e 211 natriumbenzoaat, kruidenextract, kruiden en specerijen (paprika, gember, komijn, peper, ui, knoflook, selderij, mosterdmeel, kurkuma, specerijen), zout, lactose, glucosestroop gedroogd
