Categorieën
Rode pepercervelaat
Op voorraad

Rode pepercervelaat

3,29

Pepercervelaat met originele Franse Comté-kaas – omhuld met een pittige mantel van rode peper

Beschrijving

Bewaaradvies

Koelkast

Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

 

Diepvries

Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

Ingrediënten

100g, Salami, werden, aus, 140g, Fleisch, hergestellt., Salami, (95%):, (, Schweinefleisch, Comté, Käse, (3%), Kochsalz, Gewürze, Speisegelatine, (Schwein), Maltodextrin, Dextrose, Gewürzext, rakt, Glucosesirup, Aromen, Hefeextrakt, Antioxidationsmittel:, Ascorbinsäure, Natriumisoascorbat, Konservierungsstoff:, Natriumnitrit, Buchenholzrauch.), Überzug, (5%):, Pfeffer, Speise, gelatine, (Schwein), Säureregulator:, Natriumdiacetat, Säue, rungsmittel:, Essigsäure, Paprikaextrakt, Emulgator:, Mono-, und, Diglyceride, von, Speisefettsäuren, Kochsalz), Kann, Spuren, von, Senf, enthalten