Categorieën
Pepper Steak
Op voorraad

Pepper Steak

2,984,97

De pepersteak wordt van de kogelbiefstuk gesneden. De steak wordt aan de zijkanten bedekt met vers gemalen peper.

Wissen

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. haal de pepersteak ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Rooster de peper steak in het midden van de barbecue in 1 minuut aan beide zijde.
  4. Gaar de pepersteak aan de zijkant van de barbecue in ongeveer 3 minuten. Draai de steak regelmatig om.
  5. Wikkel de pepersteak in met aluminiumfolie. Dit optimaliseert de smaak.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

 

De pepersteak bevat geen allergenen.