Categorieën
Pepper Steak
Op voorraad

Pepper Steak

3,886,47

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. haal de pepersteak ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Rooster de peper steak in het midden van de barbecue in 1 minuut aan beide zijde.
  4. Gaar de pepersteak aan de zijkant van de barbecue in ongeveer 3 minuten. Draai de steak regelmatig om.
  5. Wikkel de pepersteak in met aluminiumfolie. Dit optimaliseert de smaak.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

 

De pepersteak bevat geen allergenen.