Categorieën
Barbecue worstje
Op voorraad

Barbecue worstje

1,10 per stuk

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de barbecue worstjes ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen kome.
  2. Verhit de bakpan smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de barbecue worstjes  rondom bruin.

BBQ

  1. Haal de barbecue worstjes ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed heet is.
  3. Rooster de barbecue worstje zodat ze rondom bruin zijn.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

 

De barbecue worstjes bevatten gluten, slederij, melklactose en soja.