Gepofte biet met geitenkaas
Klik op het ingredient om te bestellen
- 4 rauwe rode bieten
- 125 gr verse geitenkaas
- 2 el grofgehakte walnoten
- kneepje honing
- tijm
- peper en zout
- olijfolie
Benodigdheden:
Aluminiumfolie
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Was de bietjes goed, dep ze droog, en doe ze in een kom met een scheutje olijfolie, peper en zout. Goed mengen.
- Leg een biet op een stukje aluminiumfolie en wikkel deze dicht.
- Pof ze ongeveer een uur in de oven, let op gebruik je winterbietjes dan pof je ze 2 uur!
- Haal ze eruit en vouw de folie voorzichtig open.
- Snijd ze 2 keer kruislings in met een scherp mes tot ze net niet doormidden zijn.
- Vouw ze ietsje open en stop er wat geitenkaas tussen.
- Druppel er wat honing over en bestrooi met een beetje tijm en wat walnoten.
- Zet ze nu nogmaals in de oven, zonder folie.
Eet smakelijk!
Ga terug naar het overzicht