Gepofte biet met geitenkaas

Klik op het ingredient om te bestellen

Benodigdheden:

Aluminiumfolie

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Was de bietjes goed, dep ze droog, en doe ze in een kom met een scheutje olijfolie, peper en zout. Goed mengen.
  3. Leg een biet op een stukje aluminiumfolie en wikkel deze dicht.
  4. Pof ze ongeveer een uur in de oven, let op gebruik je winterbietjes dan pof je ze 2 uur!
  5. Haal ze eruit en vouw de folie voorzichtig open.
  6. Snijd ze 2 keer kruislings in met een scherp mes tot ze net niet doormidden zijn.
  7. Vouw ze ietsje open en stop er wat geitenkaas tussen.
  8. Druppel er wat honing over en bestrooi met een beetje tijm en wat walnoten.
  9. Zet ze nu nogmaals in de oven, zonder folie.

Eet smakelijk!

Ga terug naar het overzicht