BBQ Catering

Het heerlijkste vlees van ‘t Streeckhuys, bij jou thuis bereid door onze chefs! Onze kamado’s en vuurschalen zijn tijdens je feest of evenement een echte eyecatcher! Daarmee zijn onze barbecues pure beleving.

Verantwoorde ingrediënten
Mooie, duurzame ingrediënten zijn altijd het uitgangspunt voor onze gerechten en BBQ-bites. Vlees uit eigen slagerij van eigen boerderij! Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, bestaat onze veestapel hoofdzakelijk uit runderen van het Blonde d’Aquitaine ras. Het vlees is van de hoogste kwaliteit; mals, fijndradig en smaakvol. Wij gebruiken alleen dagverse producten, die wij bereiden waar jij en jouw gasten bij zijn.

Mogelijkheden
Wij doen niet aan standaard want iedere gelegenheid is anders. Daarom stellen wij samen met jou een arrangement samen dat past bij de sfeer van het feest of evenement. Op de volgende pagina’s vind je voorbeeldarrangementen. Vanzelfsprekend kunnen we hier rekening houden met vegetarische voorkeuren, speciale diëten en allergieën. Heb je iets te vieren? Schakel dan ‘t Streeckhuys in voor professionele BBQ catering op locatie. Neem contact op voor de eindeloze mogelijkheden en wie weet staan wij binnenkort bij jou in de tuin te vlammen!

Meer informatie?

Bekijk onze brochure