Beschrijving
Een moderne twist op de Brabantse klassieker: dit worstenbroodje is gevuld met een mengsel van varkensgehakt en oesterzwammen. Lekker vol van smaak en toch iets lichter. Verpakt per 5 stuks.
Bereidingswijze
Verwarm de broodjes in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tijd: ± 10–12 minuten (oven)
Ingrediënten
oesterzwammen, gehakt varkens, meelverbeteraar : e300, enzymen, aardappelzetmeel, paneermeel (rijstmeel, aardappelzetmeel, tapioca zetmeel, maltodextrine, zout, gist), fruitvezel., water, mosterdzaden, natuurazijn, zout, suiker, specerijen, smaakversterkers (e621, e631, e627), maltodextrine, palmvet, pastinaak¹ (1,5%), tomaat¹ (1%), zonnebloemolie, gistextract, smaakversterker (e621), nootmuskaat, foelie, knoflook
Voedingswaarde (per 100 g)
Energie | 538.67 KJ (128.3 kcal) |
Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0.3 g) |
Vezel | 0.36 g |
Eiwit | 0.75 g |
Zout | 1.52 g |
