Beschrijving
Deze pepper steak wordt gesneden van mals rundvlees van onze eigen koeien en voorzien van een kruidige peperkorst. Hierdoor combineert het de zachte structuur van biefstuk met een pittige, aromatische smaak.
Een smaakvolle keuze voor liefhebbers van kruidig vlees.
Bereidingswijze
Laat de pepper steak op kamertemperatuur komen. Bak of grill op hoge hitte 2 tot 3 minuten per kant voor medium-rosé. Laat kort rusten voor het aansnijden.
Ingrediënten
rundvlees, keukenzout, specerijen, palmvet (volledig uitgehard), glucosestroop, kruidenextracten, suiker, dextrose, gistextract
Voedingswaarde (per 100 g)
| Energie | 426.56 KJ (101.25 kcal) |
| Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
| Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
| Vezel | 0 g |
| Eiwit | 0 g |
| Zout | 0 g |
