Categorieën
Kreta Steak
Op voorraad

Kreta Steak

1,55

Kreta steak is een magere varkensfiletlapje gemarineerd in een heerlijke Griekse marinade.

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de Kreta steak ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed heet is.
  3. Rooster de Kreta steak  in 1 minuut aan beide kanten.
  4. Leg de steak aan de zijkant van de barbecue en laat de steak  6 minuten garen. Zorg ervoor dat u de steak regelmatig omdraait.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

De Kreta steak bevat selderijmosterd, gluten en soja.