Carpaccio Rollade
19,45
Sappige runderrollade van onze eigen boerderij – ideaal als pronkstuk bij het diner.
- Lokale producten
- Producten direct van de boerderij
- 4 Vestigingen
Beschrijving
Deze Carpacciorollade wordt ambachtelijk bereid van vlees van onze eigen runderen. Stevig opgebonden, zodat hij gelijkmatig gaart en sappig blijft. Gevuld met rucola, zontomaatjes, pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en gemarineerd met truffel.
Perfect voor een feestelijk diner met familie of vrienden.
Bereidingswijze
Even om en om aanbakken in de pan op hoog vuur. Rose: (kern 50) +/- 20min per 500gr. Gaar (kern 64) +/- 35 min per 500gr. In een voorverwarmde oven op 175 graden.
Voor elke 500gr boven een kilo 10min. extra. Dus bijvoorbeeld 1,5 kilo is 2x 20min en 1x 10 min dus totaal 50min. Let op! Dit is een algemeen advies en kan bij iedere oven anders zijn.
Ingrediënten
rundvlees, 40% basilicum, water, zonnebloemolie, dextrose, aardappelpoeder, cashewnoten, kaas, zout, plantaardige vezels, natuurlijke aroma's, zuurteregelaar melkzuur, spinazie, melkeiwit, knoflook, water, suiker, verse rode pepers, knoflook, zout, zuurteregelaar e260, verdikkingsmiddel e410, verdikkingsmiddel e412, verdikkingsmiddel e415, conserveermiddel e211, kruiden en specerijen, rauwe koemelk, dierlijk stremsel, sla rucola, tomaat, pijnboompitten
