Beschrijving
Deze steak wordt bereid van mals rundvlees van onze eigen koeien en gemarineerd met black garlic. Dit geeft een unieke, zoete en hartige smaak die perfect samengaat met de rijke vleessmaak.
Een bijzondere traktatie voor de liefhebber.
Bereidingswijze
Laat de steak op kamertemperatuur komen en bak of grill op hoge hitte 2 tot 3 minuten per kant. Laat even rusten voor het aansnijden.
Ingrediënten
rundvlees, zeezout,, specerijen,, sojasaus (water, sojabonen, suiker),, koolzaadolie (geheel gehard),, knoflook zwart 2,0 %,, kruidenextract
Voedingswaarde (per 100 g)
| Energie | 633.27 KJ (151.45 kcal) |
| Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
| Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0.3 g) |
| Vezel | 0.25 g |
| Eiwit | 0.2 g |
| Zout | 1.48 g |
Stoofvlees met speculaas & Peelreus
Soort
Voorgerecht
Bereidingstijd
45 min
Moeilijkheid
3/5
Ingrediënten
14 ingrediënten
Calorieën
600 kcal/p.p.
Personen
4 personen
