Categorieën
Aspergesalade
Op voorraad

Aspergesalade

4,6318,50

Ingrediënten

asperges, water, zout, voedingszuur:, E330, 37%, vrije, uitloop, EIEREN, raapzaadolie, suiker, 4, 9%, augurk, magere, MELK, brandewijnazijn, appel, SELDERIJ, ZURE, ROOM, citroensap, prEI, gemodificeerd, aardappelzetmeel, SCHARRELEIGEEL, verdikkingsmiddelen, (E412, E415, E410), peterselie, conserveermiddelen, (E211, E202), specerijen, (o., a., MOSTERDZAAD), glucosestroop, kleurstof, (betacaroteen), glucosesiroop, aardappelzetmeel, gehydroliseerd, plantaardig, EIwit, (HVP), dextrose, smaakversterker:, mononatriumglutamaat, E, 621, dinatriumguanylaat, E, 627, dinatriuminosinaat, E, 631, LACTOSE, sheaolie, tomaten, aroma, kleurstof:, ammonia, karamel, E, 150c, kokosolie, gistextract, specerijen, verdikkingsmiddel:, guarpitmeel, E, 412, emulgator:, mono-, en, diglyceriden, van, vetzuren, E, 471, knoflook, voedingszuur:, citroenzuur, E, 330., Zout, (NaCl), (Antiklontermiddel, (E535)), Nitriet, keukenzout, stabilisator:, E, 450, difosfaten, ntioxidant:, E, 316, natriummerythorbaat, verdikkingsmiddel:, (E, 407, carrageen, E, 410, johannesbroodpitmeel), kruidenextract, stabilisator:, (E, 451, trifosfaten, E, 450, difosfaten, (P2O5, =, 56, 5, %)), EI, cherry, tomaatjes, Specerijen, (knoflook, paprika, SELDERIJ, ui, kummel, venkel, peper), kruiden, (rozemarijn, basilicum, oregano, tijm, laurierblad, kruiden), gistextract, (zout, aroma), draagstof, (propyleenglycol), gehydrolyseerd, plantaardig, EIwit, (SOJA, maïs, raap), rundvleesextract., Gecoat, keukenzout, (tafelzout, zonnebloemolie, [1], specerijen, (kurkuma, peper, MOSTERDmeel, uien, gember, fenegriekzaad, peterseliewortel, pastinaak, chili, koriander, knoflook, kruiden), bouillonkorrels, (afbraak, plantaardig, EIwit, (maïs, koolzaad), keukenzout, geharde, palmolie, [2], Specerijen)

Voedingswaarde

Energie 424.48 KJ (101.79 kcal)
Vetten 0 g (waarvan verzadigd 0.04 g)
Koolhydraten 0 g (waarvan suikers 1.10 g)
Vezels 0 g
Eiwitten 0.56 g
Zout 0.53 g

Allergenen

Eieren, eiwit, eigeel, ei, koriander, soja, melk, lactose, selderij, mosterd