Beschrijving
Ambachtelijke spaghetti bolognese met een rijke saus van half-om-half gehakt, tomaten en fijne kruiden. Huisgemaakt, zodat jij alleen nog hoeft op te warmen.
Bereidingswijze
Prik gaatjes in de folie en verwarm in de magnetron, of warm de spaghetti rustig op in een pan.
Tijd: ± 3–4 minuten (magnetron) of ± 10 minuten (pan)
Ingrediënten
durum tarwegriesmeel. kan ei en mosterd bevatten. geschikt voor veganisten., gehakt varkens, gehakt runder- rauw, zout (nacl) (antiklontermiddel (e535)), witte peper, nootmuskaat, foelie, (100%), 89% varkensvlees, water, zout, natuurlijke aroma's, antioxidanten (e301, e331), conserveermiddelen (e262, e250), stabilisator (e451), rook, specerijen (knoflook, paprika, selderij, ui, kummel, venkel, peper), kruiden (rozemarijn, basilicum, oregano, tijm, laurierblad, kruiden), gistextract (zout, aroma), draagstof (propyleenglycol), gehydrolyseerd plantaardig eiwit (soja, maïs, raap), rundvleesextract., knoflook (81%), zout (3.1%), voedingszuur (citroenzuur), citrusvezel, maltodextrine, groenten (8%), aromas, aardappelzetmeel, knoflook, olijfolie, 100% witte peper., 100% oregano., melk, tomaten, citroenzuur
Voedingswaarde (per 100 g)
| Energie | 1456.78 KJ (345.95 kcal) |
| Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
| Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
| Vezel | 0.29 g |
| Eiwit | 1.31 g |
| Zout | 1.42 g |
