Beschrijving
Onze roomschnitzel wordt gemaakt van een naturel schnitzel van mager varkensvlees. Het vlees gaat eerst door de room, wordt daarna licht gekruid en vervolgens door een naturel broodpaneer gehaald. Dit zorgt voor een krokante, goudbruine korst en een sappige, volle smaak.
Bereidingswijze
Bak in ruim boter of olie op middelhoog vuur tot de paneerlaag goudbruin is en het vlees gaar is.
Ingrediënten
varkensvlees, paneermeel, meelverbeteraar : e300, enzymen, kookroom (20% vet), gemodificeerd mau00efszetmeel, stabilisator: e466, zetmeel, zout (antiklontermiddel (e535), witte peper, nootmuskaat
Voedingswaarde (per 100 g)
Energie | 650.76 KJ (154.41 kcal) |
Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0.76 g) |
Vezel | 0.77 g |
Eiwit | 1.64 g |
Zout | 1.36 g |
