Telefoon 0493 - 782 211 Mail info@streeckhuys.nl
Vandaag gesloten Vandaag geopend van 8:00 - 17:00
Je winkelt nu in

Riblap

Vanaf 
10,45

Smaakvolle riblap van onze eigen boerderij – ideaal voor een malse, langzaam gegaarde stoofpot.

  • Lokale producten
  • Producten direct van de boerderij
  • 4 Vestigingen

Beschrijving

Riblap is een klassiek stuk stoofvlees, gesneden uit de rib van het rund. Door het aanwezige vet en de fijne structuur wordt het vlees heerlijk mals en vol van smaak bij langzaam garen. Afkomstig van onze eigen boerderij, waar kwaliteit en smaak voorop staan.

Met riblap maak je stoofgerechten zoals oma ze vroeger bereidde.

Bereidingswijze

Laat de riblap op kamertemperatuur komen. Bak rondom bruin in boter of olie, voeg vocht en kruiden toe en laat 2,5 tot 3 uur op laag vuur stoven tot het vlees zacht en sappig is.

Streeckhuys Deurne
't Streeckhuys Deurne
Haageind 24
0493 - 782 211
info@streeckhuys.nl
d9e00b22-eef7-4d19-a94a-65cde44798c8_thumb1920

Hemelrijk Blondes

Oorsprong
Walsberg
Assortiment / aanbod
Rundvlees
stoofvlees-met-speculaas-Peelreus

Stoofvlees met speculaas & Peelreus

Soort Voorgerecht
Bereidingstijd 45 min
Moeilijkheid 3/5
Ingrediënten 14 ingrediënten
Calorieën 600 kcal/p.p.
Personen 4 personen
Kies jouw vestiging

Geen producten in de bestellijst.