Beschrijving
Deze rib-eye heeft dezelfde malsheid en marmering als de naturelversie, maar is vooraf gemarineerd met een heerlijke gerijpte peper marinade. Ideaal voor wie gemak wil en toch een volle smaak zoekt.
Een smakelijke keuze voor een snelle bereiding.
Bereidingswijze
Laat de rib?eye op kamertemperatuur komen. Grill of bak op hoge hitte 3 tot 5 minuten per kant. Laat even rusten zodat de sappen goed behouden blijven.
Ingrediënten
rundvlees, specerijen,, zeezout,, koolzaadolie (geheel gehard),, tomatenpoeder,, gefermenteerde zwarte peper,, suiker,, kruidenextract
Voedingswaarde (per 100 g)
Energie | 857 KJ (206.18 kcal) |
Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
Vezel | 0.34 g |
Eiwit | 18.36 g |
Zout | 1.32 g |

