Beschrijving
Deze rollade maken we van procureur, het doorregen nekdeel van het varken, ook wel halskarbonade genoemd. Door de vetdooradering blijft het vlees heerlijk mals tijdens het braden. Gekruid met onze eigen kruidemelange en ambachtelijk opgebonden.
Bereidingswijze
Braad rondom aan en gaar verder in de oven op 160 °C tot een kerntemperatuur van ca. 70 °C.
Ingrediënten
varkensvlees, 77% ingekapseld zout (bevat eetbaar gehard palm vet), specerijen (koriander, peper, gember, foelie, kruidnagel, kardemom, chilies).
Voedingswaarde (per 100 g)
Energie | 784.08 KJ (188 kcal) |
Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
Vezel | 0 g |
Eiwit | 18.73 g |
Zout | 1.05 g |
