Beschrijving
Voor de stoofvlees liefhebber is deze pie echt een aanrader. Stukjes rundvlees, in een heerlijke krachtige saus, die lekker uit elkaar vallen in uw mond. Perfect voor een stevige maaltijd.
Bereidingswijze
vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 15-18 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 170ºC. (Let op: niet in de magnetron!)
Ingrediënten
50% piedeeg sb (tarwebloem(bevat antioxidant: e300), water, roomboter(melk), margarine (plantaardige oliën en vetten (palm, koolzaad, kokos, zonnebloem), water, zout, emulgatoren: e471,e475 en lecithinen, citroensap, natuurlijk aroma), bakkerszout, rijsmiddelen e170,e450,e500 tarwezetmeel, erwteneiwit, suiker, kleurstof: 160a, broodverbeteraar: e920), 50% vulling sb (45% rundvlees, water, ui, wortel, gemodificeerd maiszetmeel, suikerbiet, appelsap, glucosestroop, azijn, gehydroliseerd eiwit (soja, mais), zout, suiker, natuurlijke aroma, aroma (bevat melk), kruiden, specerijen(bevat mosterd, gehard palmvet, dextrose, rundergelatine, verdikkingsmiddel e415, gistextract, melasse, voedingszuur: e330, conserveermiddel e211, knoflookextract, uienextract)
