Beschrijving
Een lekker pittige vulling van heerlijke satésaus en malse kipfilet waarin de beste kruiden en pinda’s zijn verwerkt. Echt een pie voor diegenen die van pit houden. Een echte specialiteit voor de liefhebber.
Bereidingswijze
vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 15-18 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 170ºC. (Let op: niet in de magnetron!)
Ingrediënten
50% piedeeg sap (tarwebloem(bevat antioxidant: e300), water, roomboter(melk), margarine (plantaardige oliën en vetten (palm, koolzaad, kokos, zonnebloem), water, zout, emulgatoren: e471,e475 en lecithinen, citroensap, natuurlijk aroma), bakkerszout, rijsmiddelen e170,e450,e500 tarwezetmeel, erwteneiwit, suiker, kleurstof: 160a, broodverbeteraar: e920, paneermeel (tarwe, emulgator e472e, meelverbeteraar e300)), 50% vulling sap (45% kippenvlees, water, 15% pinda, basterdsuiker (suiker, karamel, invertsuikerstroop), zout, specerijen, melkpoeder, verdikkingsmiddel e415, gemodificeerd maiszetmeel, ui, tomaatconcentraat, melasse)
