Beschrijving
Rijkgevulde lasagne volgens traditioneel recept, met lagen pasta, bechamel en onze bolognesesaus op basis van half-om-half gehakt.
Bereidingswijze
Haal de deksel van het bakje en plaats 20–25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Ingrediënten
weipoeder, gemodificeerd zetmeel, plantaardig vet (palm), glucosestroop, keukenzout, melkeiwit, verdikkingsmiddel (e401), stabilisator (e450), saccharose, kleurstof (e101, e160a), durum tarwegriesmeel., melk, zuursel, vegetarisch stremsel., gehakt varkens, gehakt runder- rauw, specerijen (knoflook, paprika, selderij, ui, kummel, venkel, peper, foelie, nootmuskaat), kruiden (rozemarijn, basilicum, oregano, tijm, laurierblad, kruiden), gistextract (zout, aroma), draagstof (propyleenglycol), gehydrolyseerd plantaardig eiwit (soja, maïs, raap), rundvleesextract., 89% varkensvlees, water, natuurlijke aroma's, antioxidanten (e301, e331), conserveermiddelen (e262, e250), knoflook (81%), citrusvezel, maltodextrine, aardappelzetmeel, olijfolie, tomaten, citroenzuur
Voedingswaarde (per 100 g)
| Energie | 1590.8 KJ (378.72 kcal) |
| Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
| Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
| Vezel | 1.07 g |
| Eiwit | 5.07 g |
| Zout | 1.67 g |
