Beschrijving
De kippenbout van de Gildehoen kip bestaat uit een drumstick en een dij, samen in één mooi stuk. Dit vlees heeft een rijke smaak en blijft heerlijk mals bij langzaam garen. Kippenbout is perfect voor stoofgerechten, om te braden in de oven of langzaam te bereiden op de barbecue.
Door de natuurlijke en diervriendelijke manier van opgroeien levert Gildehoen kip stevig vlees met een authentieke, volle smaak die je niet snel vergeet.
Bereidingswijze
Stoof langzaam of braad in de oven tot kerntemperatuur 75 °C. Tijdsinschatting: oven ± 45–50 minuten, stoven ± 60 minuten.
Let op! Geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg dat deze bacteriën niet via de verpakking, uw handen of het keukengerei in uw eten terecht komen. Maak dit vlees door en door gaar om deze bacteriën uit te schakelen. Altijd koud bewaren (minder dan 4°C).
