Beschrijving
Malse kipdijen die worden geserveerd in een rijke zoet-pikante saus, afgewerkt met knapperige taugé en bosui. Een verrassend gerecht dat zowel zachte als pittige tonen combineert.
Bereidingswijze
Prik gaatjes in de folie en verwarm in de magnetron, of warm de kip rustig op in een pan.
Tijd: ± 3–4 minuten (magnetron) of ± 10 minuten (pan)
Ingrediënten
kipvlees, suiker, water, tomatenpuree, azijn (natuur), gemodificeerd zetmeel (aardappel), zout, kruiden en specerijen (knoflookpoeder, kaneel, gemberpoeder, cayennepeper, piment), aroma, paprikaconcentraat, conserveermiddel (e202), bosui., tarwebloem, palmvet, kleurstof (ammoniakkaramel). kan rogge, gerst en haver bevatten., specerijen (paprika, koriander, peper, gember, foelie, fenegriek, komijn), ui, kruiden.
Voedingswaarde (per 100 g)
| Energie | 775.41 KJ (280.28 kcal) |
| Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
| Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
| Vezel | 0.79 g |
| Eiwit | 0.13 g |
| Zout | 2.54 g |
