Beschrijving
Onze cordon bleu wordt gemaakt van een malse varkensfilet, gevuld met ham en kaas en vervolgens gepaneerd. Tijdens het bakken smelt de kaas en vermengt deze zich met de hartige ham, voor een volle smaak.
Bereidingswijze
Bak in ruim boter of olie op middelhoog vuur tot goudbruin en gaar. Tijdsinschatting: ± 8–10 minuten.
Ingrediënten
gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, kleurstof e160a, conserveermiddel e251., varkensvlees, paneermeel, meelverbeteraar : e300, enzymen, kookroom (20% vet), gemodificeerd zetmeel, stabilisator: e466, zetmeel, glucosesiroop, aardappelzetmeel, gehydroliseerd plantaardig eiwit (hvp),, dextrose, smaakversterker: mononatriumglutamaat e 621, dinatriumguanylaat e 627, dinatriuminosinaat e 631,, lactose, sheaolie, tomaten, aroma, kleurstof: ammonia karamel e 150c,, kokosolie, gistextract, specerijen, verdikkingsmiddel: guarpitmeel e 412,, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren e 471,, knoflook, voedingszuur: citroenzuur e 330., glucosestroop,, stabilisator: e 450 difosfaten, antioxidant: e 316 natriummerythorbaat, verdikkingsmiddel: (e 407 carrageen, e 410 johannesbroodpitmeel), kruidenextract, stabilisator: (e 451 trifosfaten, e 450 difosfaten (p2o5 = 56,5 %), witte peper, nootmuskaat
Voedingswaarde (per 100 g)
Energie | 1173.82 KJ (281.77 kcal) |
Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0.34 g) |
Vezel | 0.34 g |
Eiwit | 0.73 g |
Zout | 1.63 g |
