Beef Wellington met Runderhaas
Beef Wellington – runderhaas in bladerdeeg met paddenstoelenmengsel en truffel, klaar voor in de oven.
- Lokale producten
- Producten direct van de boerderij
- 4 Vestigingen
Beschrijving
Onze Beef Wellington is een feestelijke klassieker: een malse runderhaas, omhuld met een fijn paddenstoelenmengsel dat rijk is aan truffelaroma’s. Alles wordt verpakt in een krokant bladerdeegpakket, zodat de smaken perfect samenkomen tijdens het bakken.
Volledig voorbereid in onze keuken – jij hoeft hem alleen nog in de oven te schuiven. Ideaal voor een luxe diner zonder uren in de keuken te staan.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 230 graden. Haal de Beef Wellington met het bakpapier uit het schaaltje. Leg de Beef Wellington samen met het bakpapier op de bakplaat van de oven, niet op een rooster. Een kerntemperatuurmeter is noodzakelijk. De Beef Wellington is klaar als de kerntemperatuurmeter in het vlees 45 graden aangeeft. Dit zal gemiddeld tussen de 30-50 min duren voordat deze temperatuur bereikt is. Maar meten is weten! Als de kerntemperatuur bereikt is laat je hem nog 10 minuten rusten. Het vlees gaart dan nog iets door waardoor je hem perfect rosé kan aansnijden.
Ingrediënten
rundvlees, champignon, tarwebloem (gluten), margarine (palmvet, water, raapzaadolie, zout,emulgator: e471, voedingszuur: e330), water,, zout, varkensvlees, kruiden,, dextrose,, kruidenextrakten,, konserveermiddelen : natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxydantia: natriumcitraat, natriumascorbaat
Voedingswaarde (per 100 g)
Energie | 675.96 KJ (161.44 kcal) |
Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
Vezel | 0 g |
Eiwit | 17.93 g |
Zout | 0.23 g |

