Beschrijving
Een klassieker uit de Oosterse keuken: mals varkensvlees van de hals, gegrild en gesneden in reepjes, geserveerd met een frisse en zoetzure saus. Een smaakvol gerecht dat het beste van hartig en zoet combineert.
Bereidingswijze
Prik gaatjes in de folie en verwarm 3–4 minuten in de magnetron. Of bak het kort op in de pan.
Ingrediënten
suiker, tomatenpuree, azijn, gemodificeerd zetmeel, sojasaus, (water, sojabonen, tarwe [gluten], zout), geconfijte gember (gember, suiker, water), zout, aroma, conserveermiddel e202, varkensvlees, kruiden en specerijen (paprika, gember, komijn, peper, ui, knoflook, selderij, mosterdmeel, kurkuma, specerijen), dextrose, lactose, glucosestroop gedroogd
Voedingswaarde (per 100 g)
Energie | 612.01 KJ (146.15 kcal) |
Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
Vezel | 0.05 g |
Eiwit | 7.59 g |
Zout | 0.51 g |
