Categorieën
Zalmfilet in limoncellosaus
Niet op voorraad

Zalmfilet in limoncellosaus

4,25

Heerlijke zalmfilet in limoncellosaus.  Limoncello is een Italiaanse likeur en wordt gemaakt van citroenen. De limoncellosaus is een heerlijke combinatie bij de zalmfilet.

Uitverkocht

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de zalmfilet ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Wikkel de zalm in met aluminiumfolie.
  4. Leg de zalmfilet aan de zijkant de barbecue en gaar de zalmfilet in ongeveer 12 minuten gaar. Draai de zalmfilet na ongeveer 6 minuten om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauwe vis kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereiden vis kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauwe vis  kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries de rauwe vis nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Vis wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereiden vis die u heeft overgehouden na een barbecue de vis heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gelegen waardoor de kans op bederf groter is.

De zalmfilet in limoncellosaus bevat vis.