Categorieën
Varkenshaas in roomsaus
Niet op voorraad

Varkenshaas in roomsaus

7,45

Huisgemaakte varkenshaas in roomsaus.

Wissen

Beschrijving

Vacuüm verpakt per 500 gram.

 

Bereidingswijze

Warm de varkenshaas in roomsaus op in water van +/- 75 °C gedurende 20 á 25 minuten.

 

Bewaaradvies

Koeling

In de koeling bij 4°C is de varkenshaas in roomsaus ongeopend 5 dagen houdbaar na aankoop.

Vriezer

In de vriezer bij -18°C is de varkenshaas in roomsaus maximaal 1 maand houdbaar na aankoop / ontvangst.

Zorg dat u het vlees meteen na aankoop/ontvangst invriest.

 

Een product wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

 

De varkenshaas in roomsaus bevat tarwe (gluten), melk/lactose, selderij, ei,  mosterd en soja.