Categorieën
Op voorraad

Mexicano spies

1,95

De Mexicano spies bestaat uit Mexicaans gemarineerde kiphaasjes.

Maak uw keuze

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de Mexicano spies s 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Gaar de Mexicano spies in ongeveer 6 minuten in het midden van de barbecue. Draai de spies regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is

 

De Mexicano spies bevat geen allergenen.