Lamsspies kopen
Categorieën

Lamsspies

Niet op voorraad

Lamsspies

2,50

Aan de spies zitten blokjes lamsvlees, courgette, en cherry tomaatjes. Verder is het lamsvlees gemarineerd en gekruid.

Uitverkocht

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de lamspies ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan smelt de boter of verhit de olie.
  3. Bak de lamspies op middelhoog vuur in 10 minuten gaar. Draai de lamspies regelmatig om.

BBQ

  1. Haal de lamspies ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed heet is.
  3. Leg de lamspies in het midden van de barbecue en grill de spies in 10 minuten gaar. Draai de lamspies regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw lamsvlees kan maximaal 3  dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid lamsvlees kunt u maximaal 2 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw lamsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw lamsvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Lamsvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is

De lamsspies bevat selderij.