Categorieën
Kalfsschnitzel naturel
Op voorraad

Kalfsschnitzel naturel

4,497,47

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de kalfsschnitzel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de grillpan.
  3. Bestrijk de kalfsschnitzel met olie.
  4. Bak de kalfsschnitzel in 2 minuten aan beide zijde bruin op middel hoog vuur.

BBQ

  1. Haal de kalfsschnitzel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed heet is.
  3. Braad de kalfsschnitzel in 2 minuten aan beide zijde bruin in het midden van de barbecue.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kalfsvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  kalfsvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kalfsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw kalfsvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kalfsvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.