Categorieën
Kalfs ribeye
Op voorraad

Kalfs ribeye

11,5249,35

Beschrijving

Bereidingswijze

Grillen

  1. Haal de kalf rib-eye lap ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast.
  2. Verhit de grillpan.
  3. Smeer ondertussen de rib-eye aan beide kanten in met olijfolie.
  4. Bak het vlees in 1 minuut rondom bruin op middel hoog vuur.
  5. Daarna in ongeveer 3 minuten rustig laten braden op laag vuur.
  6. Dek de rib-eye af met aluminiumfolie en laat het 5 minuten rusten. Zo optimaliseert u de smaak.

De rib-eye mag rosƩ van binnen zijn.

 

Bewaaradvies
Koelkast
Rauw kalfsvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4Ā°C. Bereid kalfsvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4Ā°C.

Diepvries
Rauw kalfsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18Ā°C. Vries het rauw kalfsvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Kalfsvlees wat al Ć©Ć©n keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.