Categorieën
Champignonreepjes
Op voorraad

Champignonreepjes

3,1312,50

Champignongreepjes  zijn reepjes varkensfilet met champignons. De varkensfilet wordt in reepjes gesneden en gemarineerd met een champignonmarinade.

Wissen

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de champignonreepjes 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de champigongreepjes in 15 minuten gaar op middelhoog vuur.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De champignonreepjes bevatten  gluten, melkeiwit, lactose, soja en selderij.