Categorieën
Botervisspiesje
Niet op voorraad

Botervisspiesje

2,50

Heerlijk vispiesje van botervis. De naam van de vis is afkomstig van zijn glibberige huid.

Uitverkocht

Beschrijving

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauwe vis kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereiden vis kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauwe vis  kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries de rauwe vis nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Vis wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereiden vis die u heeft overgehouden na een barbecue de vis heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gelegen waardoor de kans op bederf groter is.

De botervis spies bevat vis.