Categorieën
Gemarineerde Biefreepjes
Op voorraad

Gemarineerde Biefreepjes

5,7222,90

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de biefstukreepjes ongeveer 30 minuten van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Schroei de biefstukreepjes aan beide kant dicht.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

De biefreepjes bevatten geen allergenen.