Beschrijving
Bereidingswijze
Bakken
- Haal de biefstukreepjes ongeveer 30 minuten van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
- Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
- Schroei de biefstukreepjes aan beide kant dicht.
Bewaaradvies
Koelkast
Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4Ā°C. BereidĀ Ā rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4Ā°C.
Diepvries
Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18Ā°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.Ā Rundvlees wat al Ć©Ć©n keerĀ ontdooit is geweestĀ niet meer opnieuw invriezen.