Categorieën
Beef Wellington van Diamanthaas
Op voorraad

Beef Wellington van Diamanthaas

59,88

Beschrijving

De Engelse klassieker die niet kan ontbreken bij een feestmenu: Beef Wellington! We verpakken een kwaliteitsdiamanthaas gemarineerd in truffel met Coburger ham, champignontapenade en de lekkerste kruiden in een jasje van bladerdeeg. Beef Wellington wordt traditioneel in de oven bereid, maar is voor de liefhebbers ook een mooi gerecht op de barbecue. De Beef Wellington wordt ontdooit geleverd.

Onze Beef Wellingtons wegen tussen de 800gram en 1,5 kilo. In verband met wisselde gewichten van de Beef Wellington, volgt er een nacalculatie. Je kunt je bestelling hierdoor niet vooraf via iDeal betalen maar alleen ter plekke in de winkel afrekenen. 

Bereidingswijze:

Oven

Verwarm de oven voor op 230 graden. Haal de Beef Wellington met het bakpapier uit het schaaltje. Leg de Beef Wellington samen met het bakpapier op de bakplaat van de oven, niet op een rooster.  Een kerntemperatuurmeter is noodzakelijk. De Beef Wellington is klaar als de kerntemperatuurmeter in het vlees 45 graden aangeeft. Dit zal gemiddeld tussen de 30-50 min duren voordat deze temperatuur bereikt is. Maar meten is weten! Als de kerntemperatuur bereikt is laat je hem nog 10 minuten rusten. Het vlees gaart dan nog iets door waardoor je hem perfect rosé kan aansnijden.

BBQ
Bereid de BBQ voor op indirect garen op 210 graden. Gebruik een pizzasteen met daarop een laagje bakpapier voor het beste resultaat. Een kerntemperatuurmeter is noodzakelijk. De Beef Wellington is klaar als de kerntemperatuurmeter in het vlees 45 graden aangeeft. Dit zal gemiddeld tussen de 40-60 min duren voordat deze temperatuur bereikt is. Maar meten is weten!
Laat hem daarna nog 10 minuten rusten. Het vlees gaart dan nog iets door waardoor je hem perfect rosé kan aansnijden.

 

 

 

Ingrediënten

Rundvlees, Champignon, TARWEbloem, (GLUTEN), margarine, (palmvet, water, raapzaadolie, zout, emulgator:, E471, voedingszuur:, E330), water, zout, Varkensvlees, keukenzout, kruiden, dextrose, kruidenextrakten, rook, Konserveermiddelen, :, natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxydantia:, natriumcitraat, natriumascorbaat, Gerookt, met, beukenhout, en, jeneverbessen

Allergenen

Gluten, tarwe