Categorieën
BBQ Workshop
Op voorraad

BBQ Workshop

89,50

Beschrijving

Bij onze BBQ workshops leer je onder leiding van gerenommeerde grillmasters de fijne kneepjes van het betere barbecueën. Onder het genot van een drankje bereiden we zelf verschillende heerlijke gerechten die we gezamenlijk eten. Zowel vlees, vis, bijgerechten en desserts komen aan bod!

Wat kun je verwachten?
De workshop is voor ieder niveau, zowel voor enthousiaste beginners als semi-professionals. Je kunt ook met groepen terecht en voor bedrijven kunnen programma’s op maat gemaakt worden.
We laten ons graag inspireren door mooie, seizoensgebonden producten van eigen bodem. Uiteraard kun je jaarrond bij ons terecht, want barbecueën doen we het hele jaar door!

Indeling van de workshop:
De workshops starten om 18:00 uur. Wij zullen beginnen met de uitleg van de grillmethoden en natuurlijk uitleg over de gerechten die we gaan bereiden. Daarna de handen uit de mouwen en spelen met vuur!

Data:
– 21 februari 2024
9 maart 2024 Vol! 
– 20 maart 2024

Heb je zelf een groep enthousiastelingen bij elkaar? doe dan een groepsaanvraag voor een andere datum!

Kosten
€89,50 per persoon, inclusief:

  • De hele avond bier, wijn en fris
  • Diner van hoge kwaliteit
  • Gebruik van materialen, ingrediënten en BBQ’s
  • Digitaal receptenboekje

Wil jij deze workshops ook beleven?
Meld je direct aan voor de open data door te mailen naar info@streeckhuys.nl

Groepsuitje in Deurne
Ben je op zoek naar een groepsactiviteit of teambuilding in Deurne, of op een eigen locatie? Onze BBQ workshops zijn dan een super leuke activiteit! Doe een groepsaanvraag (vanaf 10/15 personen) door te mailen naar info@streeckhuys.nl en wie weet sta jij binnenkort met jouw gezelschap een heerlijk BBQ diner te bereiden!