Recept door: Hans Zeegers

Gevulde eitjes

Klik op het ingredient om te bestellen

  • eieren
  • Sjalotjes
  • Kurkuma (poeder of fijngehakt vers)
  • kookroom
  • Worcestershire saus
  • peper
  • zout

Eitjes hard koken en afkoelen in koud water. Pellen, halveren over de lengte vervolgens het eigeel eruit halen.

In een mengkom: het eigeel, 1/4 van het eigeel kookroom toevoegen, 1 teentje geraspte verse kurkuma (of een afgestreken theelepel poeder), 1 theelepel Worcestershire saus en 2 kleine sjalotjes fijngehakt. Geheel goed mengen en naar smaak peper en zout toevoegen. Doe vervolgens het mengsel in een spuitzakje en spuit de eitjes (waar het geel uitgehaald is) weer mooi vol!

 

Voor een zoeter variant kun je eventueel wat fijngesneden ananas eronder mengen.

 

 

Ga terug naar het overzicht