Dierenwelzijn staat voorop

Ons vlees

De koeien en kalveren op onze boerderij lopen veel buiten in grote weilanden in en rondom Deurne.
Dit is niet alleen prachtig om te zien maar komt ook zeker de vleeskwaliteit ten goede! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben wij voor de fokkerij ook de beste dekstieren aangekocht. Een van onze stieren is zelfs kampioen jonge stieren geweest bij de vleesvee-keuring in Enter!

Ook omdat wij de kwaliteit zo belangrijk vinden, bestaat onze veestapel hoofdzakelijk uit runderen van het ras Blonde d’Aquitaine. Het vlees is van de hoogste kwaliteit; mals, fijndradig en smaakvol. Over het algemeen is het vlees mager maar het bezit wel intramusculair vet, hetgeen de malsheid en de smaak ten goede komt. Bovendien heeft het vlees een laag cholesterolgehalte. Lekker en gezond dus!

Al drie generaties lang worden de koeien bij ons met heel veel liefde verzorgd, We kunnen u verzekeren dat wij dierenwelzijn zeer belangrijk vinden! Niets is zo mooi als rondrennende kalfjes en tevreden grazende koeien!

Huisslachtingen

Heeft u zelf varkens of koeien? Een eerlijker product kun je niet krijgen. Hoe moet dit dan?!

Wij kunnen uw varken of koe klaar maken en verpakken zoals u wilt, groot verpakt of elk lapje apart vacuüm verpakt het is ons nooit te gek! Ook beschikken wij over de machines en vooral de kennis om van uw rund of varken lekkere producten te maken zoals bijvoorbeeld zult, balkenbrij, bloedworst en wat dacht u van een heerlijk stuk rookvlees van uw eigen rund! Wij maken (bijna) alles! Bent u een echte BBQ fan dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uw varken helemaal klaar te maken in de vorm van BBQ-pakketten.

Ook bij ons te bestellen een half of heel varken compleet diepvries klaar gemaakt vanaf €3,50 /kg!

Koop een koe!

Wij bieden de mogelijkheid om bij ons op de boerderij zelf uw rund uit te zoeken welke wij dan vervolgens klaar maken en in pakketten verdelen voor bijvoorbeeld de familie of vriendenkring. Een eerlijker product kun je niet krijgen!

Wij hebben ook diverse voordelige vleespakketten van onze eigen runderen!

Kijk op onze webshop voor meer informatie of bel:
Bart Witteveen: 06-23924534
Kees Witteveen: 06-51439550